Bu sezon Fenerbahçe'de sergilediği etkileyici performansla büyük kulüplerin dikkatini çeken milli futbolcu İrfan Can Kahveci, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusunun geleceği büyük ölçüde netleşmiş görünüyor.

İsmail Kartal'ın yönetimindeki Fenerbahçe, Cumartesi akşamı evinde ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaşacak. Sezon sonunda milli yıldız İrfan Can Kahveci ile yollarını ayırmaya hazırlanan Kanarya'nın, bu yetenekli oyuncunun yeni adresi şimdiden netleşmiş durumda.

2013-2014 sezonundan beri Süper Lig şampiyonluğuna hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon şampiyonluk özlemini sona erdirmeyi hedefliyor. Ancak, Sivasspor ile yaşanan beraberlik, bu hedefe ulaşmalarını zorlaştırdı. Bu durum, Fenerbahçe'de gergin anların yaşanmasına neden oluyor.

A Spor'un bildirdiğine göre; İspanyol kulübü Sevilla, sarı-lacivertli takımın milli orta saha oyuncusuna ilgi gösteriyor. 2020-21 sezonunun devre arasında 7 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya katılan 28 yaşındaki oyuncunun şu anki piyasa değeri 9 milyon euro olarak belirlendi.

Rota oluşturuldu! Kahveci İspanya yolcusu!

Fenerbahçe'de 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, bu sezon 44 maçta forma giydi ve 17 gol ile 12 asistlik performans sergiledi. Sarı-lacivertli takımın, İrfan Can'ın transferinden 15-20 milyon euro arasında bir gelir beklediği ifade ediliyor. Milli oyuncunun Sevilla'ya transfer olmaya olumlu baktığı da gelen bilgiler arasında.