Emekli maaşlarının %49.25 artışıyla birlikte, minimum emekli maaşı 10 bin TL'ye ulaştı. Bu artışla birlikte, bankalar mevcut müşterilerini korumak adına emeklilere sunulan promosyon ödemelerini güncelleme sürecine girdi. İlgili müjdeyi veren banka, milyonlarca kişiyi heyecanlandıran bir duyuru yaptı. Emekliler, duyurulan 12 bin TL'lik ek ödemeyi öğrenince adeta bayram havasına girecek. Bu avantajdan yararlanmak için vakit kaybetmeden başvuruda bulunun. Haberin tüm detaylarına makalemizden ulaşabilirsiniz.

Emekli promosyon ücretleri, milyonlarca kişinin yoğun ilgisini çekiyor. En düşük emekli maaşının 10 bin TL'ye yükselmesiyle birlikte, bankalar emeklilere yönelik promosyon ödemelerini güncelledi. Bu kapsamda Albaraka Türk, promosyon ücretlerinde yapmış olduğu güncellemeyi duyurdu ve 12 bin TL ek ödeme yapılacağını açıkladı. Peki, Albaraka Türk emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? Albaraka Türk bu promosyonları gerçekten veriyor mu? Hangi banka en yüksek promosyon ücretini sunuyor? İşte bu soruların cevapları ve daha fazlası için detayları yazımızda bulabilirsiniz...

Maaşlara göre değişen promosyon tutarları


Bankalar, emekli promosyon ücretlerini güncellemeye devam ederken, beklenen haber Albaraka Türk'ten geldi. Banka, yaptığı açıklamayla emeklilere yönelik olumlu bir duyuru yaptı.

Albaraka Türk bankasını seçen emekliler, promosyonlarını artırma şansına sahip. Banka, iki otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi halinde 1.000 TL ek promosyon sunuyor. Ayrıca, Albaraka Türk'ten emekli maaşı alan emekliler, her yeni emekli maaşı müşterisi getirdiklerinde 500 TL, toplamda ise 3.000 TL'ye kadar ekstra promosyon kazanabiliyor. Böylelikle, toplamda 4.000 TL ek promosyon elde etme imkanı bulunuyor. Emekli promosyon kampanyası, 30 Haziran 2024 tarihine kadar sürecek.

İşte o tablo

Nasıl Başvurulur?

Hem ilk defa emekli olacaklar hem de EYT kapsamında emeklilik hakkı kazananlar, Albaraka Türk'ü tercih ederek e-Devlet üzerinden ya da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlükleri aracılığıyla başvuru yapabilirler. SSK ve Bağ-Kur'dan emekli olacak kişiler de benzer şekilde, Albaraka Türk'ü seçebilir. Emekli maaşını Albaraka Türk bankasına taşımak isteyenler için ise mobil ve internet bankacılığı, en yakın banka şubesi veya e-Devlet üzerinden başvuru imkanları bulunmaktadır.